1. سیب زمینی

4 نوع غده کاملاً در یخچال قرار نمی دهند - تصویر 1.

هنگامی که سیب زمینی را در یخچال نگهداری می کنید ، نشاسته سیب زمینی به شکر تبدیل می شود و مواد مغذی آن از بین می رود. بنابراین ، برای حفظ خوب سیب زمینی ها ، باید آنها را در مکانی خنک و دور از نور خورشید نگهداری کنیم.

2. پیاز سیر

4 نوع غده کاملاً در یخچال قرار نمی دهند - تصویر 2.

سیر در صورت نگهداری در یخچال سریعتر خراب می شود (به جز سیر پوست گرفته و از قبل تصفیه شده). بهترین محیط نگهداری سیر یک مکان خشک و محافظت در برابر نور است.

3. پیاز Củ

4 نوع غده کاملاً در یخچال قرار نمی دهد - عکس 3.

گذاشتن پیاز در یخچال احتمال خراب شدن زیادی دارد و غذای اطراف را با بوی تند پیاز آلوده می کند. بنابراین ، ما باید پیاز را فقط در یک محیط خشک ذخیره کنیم. اما اگر پیاز از وسط نصف شود ، می توان آن را پوشانده و در یخچال قرار داد تا طراوت خود را بدون انتقال بو به غذاهای دیگر حفظ کند.

4. غده سیب زمینی شیرین

4 نوع غده کاملاً در یخچال قرار نمی دهند - تصویر 4.

ذخیره سیب زمینی شیرین در یخچال مانند سیب زمینی باعث تغییر ترکیب شیمیایی و تغییر طعم آن می شود. سیب زمینی شیرین باید در مکانی خنک و دور از نور خورشید نگهداری شود.

زنبق (مصنوعی)



دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *