[ad_1]
1. سیب زمینی

هنگامی که سیب زمینی را در یخچال نگهداری می کنید ، نشاسته سیب زمینی به شکر تبدیل می شود و مواد مغذی آن از بین می رود. بنابراین ، برای حفظ خوب سیب زمینی ها ، باید آنها را در مکانی خنک و دور از نور خورشید نگهداری کنیم.
2. پیاز سیر

سیر در صورت نگهداری در یخچال سریعتر خراب می شود (به جز سیر پوست گرفته و از قبل تصفیه شده). بهترین محیط نگهداری سیر یک مکان خشک و محافظت در برابر نور است.
3. پیاز Củ

گذاشتن پیاز در یخچال احتمال خراب شدن زیادی دارد و غذای اطراف را با بوی تند پیاز آلوده می کند. بنابراین ، ما باید پیاز را فقط در یک محیط خشک ذخیره کنیم. اما اگر پیاز از وسط نصف شود ، می توان آن را پوشانده و در یخچال قرار داد تا طراوت خود را بدون انتقال بو به غذاهای دیگر حفظ کند.
4. غده سیب زمینی شیرین

ذخیره سیب زمینی شیرین در یخچال مانند سیب زمینی باعث تغییر ترکیب شیمیایی و تغییر طعم آن می شود. سیب زمینی شیرین باید در مکانی خنک و دور از نور خورشید نگهداری شود.
زنبق (مصنوعی)
[ad_2]
آخرین دیدگاهها