[ad_1]

کلم بروکلی بخورید ، بسیاری از افراد اغلب آن را با پختن یا سرخ کردن با غذاهای دیگر می پزند. با این حال ، طبق گفته دانشیار دکتر Tran Dinh Toan (مدیر انستیتوی تغذیه بالینی) ، کلم بروکلی در آب جوش پخته می شود ، به خصوص وقتی که برای رسیدن سبزیجات به مدت طولانی جوشانده شود. با این کار ویتامین ها و مواد معدنی موجود در آب حل می شود. تبخیر آب باعث تبخیر مواد مغذی می شود. بنابراین ، پختن کلم بروکلی برای تهیه سبزیجات راه حل بهینه برای این ماده غذایی نیست.

گل کلم خوب است ، اما خوردن این روش بسیار بهتر خواهد بود - عکس 2.

به طور متوسط ​​گل کلم بخارپز بهترین تغذیه را حفظ خواهد کرد. تصویر

در حالت ایده آل ، اگر می خواهید کم غذا بخورید ، آن را حمل کنید. همچنین می توانید این سبزی را برای ویتامین ها و مواد معدنی اضافی سرخ کنید. اما کاملاً به صورت جوشانده نشده ، منجر به از دست رفتن قابل توجه تغذیه می شود.

در این موارد ، اگر بتوانید سبزیجات تمیز که با مواد شیمیایی پاشیده نشده اند را شناسایی کنید ، می توانید از آنها برای خوردن خام استفاده کنید تا بهترین ارزش غذایی را داشته باشید.

با این حال ، هنگام خوردن سبزیجات کلم بروکلی ، باید به موارد زیر توجه کنید:

– از بین بردن تمام قالب ها ضروری است و باید قبل از درمان مستقیماً زیر شیر آب شسته شود تا آفات از بین بروند.

– گل کلم را انتخاب کنید که رنگ آن بسیار سبز است ، برگها باید تازه باشند و خشک نشوند. ساقه و ساقه آن سفت ، نازک و تازه است و گلها محکم به یکدیگر می چسبند.

– پس از خرید یک تا دو روز ، باید از غذا استفاده و تهیه کنید. بهترین زمان نگهداری در یخچال بیش از 4 روز و نگهداری در یک کیسه پلاستیکی جدید برای حفظ طعم ذاتی ، سازگاری و مقدار ویتامین C است.

5 هنگام خوردن کلم بروکلی

گل کلم خوب است ، اما خوردن این روش بسیار بهتر خواهد بود - عکس 3.

قبل از شستن برش ندهید

گل کلم غالباً حشرات یا اشکال کوچکی دارد که در داخل آن قرار دارد ، بنابراین قبل از شستن سبزیجات ، آنها را به قطعات کوچک نبرید باید مستقیماً زیر آب روان شسته شود ، یا با دقت بیشتری ، می توانید آنها را به مدت 5-10 دقیقه در آب نمک خیس کنید ، در صورت وجود حشرات ، آنها به راحتی در آب خارج می شوند.

در دمای بالا پردازش نکنید

نباید گل کلم را خیلی دقیق بپزید ، زیرا مقدار زیادی از مواد مغذی را از طریق غذا از دست می دهد. علاوه بر این ، وقتی خوب پخته شود ، سبزیجات بدون جذاب به نظر می رسند.

به گفته کارشناسان ، اگر کلم بروکلی در دمای بالا فرآوری شود ، بسیاری از مواد ویتامین ، به ویژه گروه پیشگیری از سرطان ، کاهش می یابد یا تمام اثرات خود را از دست می دهد.

در اولین مرحله بارداری زیاد غذا نخورید

اگرچه کلم بروکلی دارای مقدار زیادی ویتامین C است ، اما برای نوزادان مفید است ، اما اگر مادران هر روز کلم بروکلی بخورند ، به خصوص هنگام بارداری ، خطر سقط جنین را افزایش می دهد. دلیل آن این است که ویتامین C زیاد برای زنان در دوران بارداری مفید نیست. درست مثل کلم بروکلی ، اگر هر روز بیش از حد گل کلم سفید بخورید ، مادران باردار نیز به دلیل داشتن مقدار زیادی ویتامین C در این سبزیجات ، خطر سقط جنین را دارند.

هنگام درد معده زیاد غذا نخورید

کلم بروکلی یک سبزیجات پر فیبر است و برای سلامتی مفید است. با این وجود ، تولید گاز زیاد آسان است که در صورت خوردن خام باعث نفخ شکم می شود. بنابراین ، بهترین راه برای افرادی که معده درد دارند ، پختن کلم بروکلی قبل از خوردن غذا است. یا با غذاهای دیگر مانند هویج ، سیب زمینی شیرین جایگزین کنید …

هنگام نقرس غذا نخورید

گل کلم با محتوای غذایی بالا و آب کافی غذای خوبی برای بدن در نظر گرفته می شود. با این حال ، گل کلم دارای محتوای نسبتاً زیادی پورین است ، بنابراین ممکن است مسئول علائم مرتبط با نقرس باشد.

MH (شما)



[ad_2]

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *