کلم بروکلی بخورید ، بسیاری از افراد اغلب آن را با پختن یا سرخ کردن با غذاهای دیگر می پزند. با این حال ، طبق گفته دانشیار دکتر Tran Dinh Toan (مدیر انستیتوی تغذیه بالینی) ، کلم بروکلی در آب جوش پخته می شود ، به خصوص وقتی که برای رسیدن سبزیجات به مدت طولانی جوشانده شود. با این کار ویتامین ها و مواد معدنی موجود در آب حل می شود. تبخیر آب باعث تبخیر مواد مغذی می شود. بنابراین ، پختن کلم بروکلی برای تهیه سبزیجات راه حل بهینه برای این ماده غذایی نیست.

به طور متوسط گل کلم بخارپز بهترین تغذیه را حفظ خواهد کرد. تصویر
در حالت ایده آل ، اگر می خواهید کم غذا بخورید ، آن را حمل کنید. همچنین می توانید این سبزی را برای ویتامین ها و مواد معدنی اضافی سرخ کنید. اما کاملاً به صورت جوشانده نشده ، منجر به از دست رفتن قابل توجه تغذیه می شود.
در این موارد ، اگر بتوانید سبزیجات تمیز که با مواد شیمیایی پاشیده نشده اند را شناسایی کنید ، می توانید از آنها برای خوردن خام استفاده کنید تا بهترین ارزش غذایی را داشته باشید.
با این حال ، هنگام خوردن سبزیجات کلم بروکلی ، باید به موارد زیر توجه کنید:
– از بین بردن تمام قالب ها ضروری است و باید قبل از درمان مستقیماً زیر شیر آب شسته شود تا آفات از بین بروند.
– گل کلم را انتخاب کنید که رنگ آن بسیار سبز است ، برگها باید تازه باشند و خشک نشوند. ساقه و ساقه آن سفت ، نازک و تازه است و گلها محکم به یکدیگر می چسبند.
– پس از خرید یک تا دو روز ، باید از غذا استفاده و تهیه کنید. بهترین زمان نگهداری در یخچال بیش از 4 روز و نگهداری در یک کیسه پلاستیکی جدید برای حفظ طعم ذاتی ، سازگاری و مقدار ویتامین C است.
5 هنگام خوردن کلم بروکلی

قبل از شستن برش ندهید
گل کلم غالباً حشرات یا اشکال کوچکی دارد که در داخل آن قرار دارد ، بنابراین قبل از شستن سبزیجات ، آنها را به قطعات کوچک نبرید باید مستقیماً زیر آب روان شسته شود ، یا با دقت بیشتری ، می توانید آنها را به مدت 5-10 دقیقه در آب نمک خیس کنید ، در صورت وجود حشرات ، آنها به راحتی در آب خارج می شوند.
در دمای بالا پردازش نکنید
نباید گل کلم را خیلی دقیق بپزید ، زیرا مقدار زیادی از مواد مغذی را از طریق غذا از دست می دهد. علاوه بر این ، وقتی خوب پخته شود ، سبزیجات بدون جذاب به نظر می رسند.
به گفته کارشناسان ، اگر کلم بروکلی در دمای بالا فرآوری شود ، بسیاری از مواد ویتامین ، به ویژه گروه پیشگیری از سرطان ، کاهش می یابد یا تمام اثرات خود را از دست می دهد.
در اولین مرحله بارداری زیاد غذا نخورید
اگرچه کلم بروکلی دارای مقدار زیادی ویتامین C است ، اما برای نوزادان مفید است ، اما اگر مادران هر روز کلم بروکلی بخورند ، به خصوص هنگام بارداری ، خطر سقط جنین را افزایش می دهد. دلیل آن این است که ویتامین C زیاد برای زنان در دوران بارداری مفید نیست. درست مثل کلم بروکلی ، اگر هر روز بیش از حد گل کلم سفید بخورید ، مادران باردار نیز به دلیل داشتن مقدار زیادی ویتامین C در این سبزیجات ، خطر سقط جنین را دارند.
هنگام درد معده زیاد غذا نخورید
کلم بروکلی یک سبزیجات پر فیبر است و برای سلامتی مفید است. با این وجود ، تولید گاز زیاد آسان است که در صورت خوردن خام باعث نفخ شکم می شود. بنابراین ، بهترین راه برای افرادی که معده درد دارند ، پختن کلم بروکلی قبل از خوردن غذا است. یا با غذاهای دیگر مانند هویج ، سیب زمینی شیرین جایگزین کنید …
هنگام نقرس غذا نخورید
گل کلم با محتوای غذایی بالا و آب کافی غذای خوبی برای بدن در نظر گرفته می شود. با این حال ، گل کلم دارای محتوای نسبتاً زیادی پورین است ، بنابراین ممکن است مسئول علائم مرتبط با نقرس باشد.
MH (شما)
آخرین دیدگاهها