[ad_1]

بر اساس مجموعه ای از گزارش ها که روز دوشنبه در نشست سالانه انجمن رژیم های غذایی آمریکا ارائه شد ، عادات غذایی افراد تغییر کرده و معمولاً دارای ویژگی های زیر است:

1. غذای بی ارزش بیشتر بخورید

تجزیه و تحلیل مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های ایالات متحده نشان می دهد که در طی شیوع COVID-19 ، بسیاری از افراد تمایل به خوردن غذاهای بی ارزش و دسرهای ناسالم از جمله سیب زمینی سرخ کرده ، بیسکویت و بستنی دارند. نوشیدنی های حاوی شکر بیشتر مانند قهوه ، چای شیرین ، نوشابه های معمولی ، نوشیدنی های میوه ای و نوشیدنی های ورزشی یا انرژی زا … نیز لذت بیشتری دارند.

چگونه همه گیر COVID-19 نحوه غذا خوردن را تغییر داده است؟  - تصویر 1

بیش از یک سوم (36٪) از تقریبا 4000 آمریکایی مورد بررسی در ژوئن 2020 گفتند که آنها گاهی اوقات میان وعده و دسرهای ناخواسته بیشتری نسبت به قبل از همه گیری مصرف می کنند. هنگامی که 22٪ از آنها گاه به گاه نوشیدنی های شیرین می نوشند.

16٪ می گویند که به طور منظم میان وعده و شیرینی می خورند. تعداد افرادی که مرتباً نوشیدنی های شیرین می نوشند 10 درصد است.

برایانا دوما ، متخصص تغذیه ، یکی از اعضای برنامه تعامل CDC ، گفت: این یافته ها اهمیت استراتژی ها و ارتباطاتی را که به کاهش ترس و جلوگیری از رفتار کمک می کنند ، تأکید می کند. منفی غیر ارادی ، مانند جمع کردن غذا و خرید وحشت.

2. غذاهای سالم را کاهش دهید

مطالعه دیگری رژیم های غذایی بیش از 2000 آمریکایی را قبل و در طی بیماری همه گیر مورد تجزیه و تحلیل قرار داد و متوجه کاهش مصرف مواد غذایی سالم ، از جمله سبزیجات و غلات کامل ، طی یک سال گذشته شد.

دکتر کارولین ام ، دانشجوی دکترا در انجمن سرطان آمریکا ، گفت: “این کاهش در میان شرکت کنندگان در مطالعه ، که زنان ، سیاه پوستان و لاتین ها بودند ، بسیار مشهود بود. آنها افزایش کمی داشتند. حداقل 2.3 کیلوگرم یا بیشتر از سال 2018.”

اوم قصد دارد شرکت کنندگان در مطالعه را ردیابی کند تا ببیند چگونه رژیم آنها می تواند تغییر کند. سایر مطالعات نشان می دهد که چه عواملی مانند سلامت روان یا عوامل استرس زای مالی می توانند با تغییر در رفتار خوردن ارتباط داشته باشند.

چگونه همه گیر COVID-19 نحوه غذا خوردن را تغییر داده است؟  - تصویر 2

3. افزایش وزن در کودکان

تقریباً 30 درصد از 433 والدین (5 تا 18 سال) که توسط محققان دانشگاه مشترک المنافع انگلیس در ویرجینیا مورد بررسی قرار گرفتند ، گفتند که فرزندان آنها از ماه مه تا سپتامبر سال 2020 به طور متوسط ​​4.3 پوند افزایش یافته اند.

این والدین قبل از همه گیری مصاحبه کرده و در ماه می و سپتامبر سال 2020 درباره نگرانی هایشان درباره وزن فرزندشان مصاحبه کردند.

نتایج نشان داد که خانواده هایی که فرزندانشان در این دوره وزن خود را افزایش دادند نگران این وضعیت بودند و همه سعی کردند عادات غذایی فرزندان خود را در ماه مه 2020 و سپتامبر 2020 کنترل و محدود کنند. با این حال ، در خانواده های دارای فرزند بدون افزایش وزن ، والدین در ابتدا نگران و نظارت بر میزان مصرف کودک در ماه مه 2020 ، اما نظارت را در سپتامبر 2020 متوقف کرد.

چگونه همه گیر COVID-19 نحوه غذا خوردن را تغییر داده است؟  - تصویر 3

ملانی بین ، دانشیار متخصص اطفال و مدیر مرکز زندگی سالم در بیمارستان کودکان ریچموند در دانشگاه ویرجینیا در جامعه انگلیس (ایالات متحده آمریکا) ، می نویسد: “تحقیقات بیشتر برای بررسی و درک اینکه آیا عوامل رفتاری ، چقدر عوامل مختلف اجتماعی ، محیطی و روانی – اجتماعی می تواند در افزایش وزن در کودکان و نوجوانان نقش داشته باشد.

TT



[ad_2]

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *