ظرف خوشمزه ریختن زبان با پای مرغ مخلوط با انبه جوان - عکس 2.

منابع:

– 2-3 جفت پای مرغ تازه

“انبه جوان”.

– پیازها

– لیمو ، فلفل دلمه ای

تولید:

مرحله ی 1:

پاهای مرغ پاها را بریده ، بشویید ، از وسط برش دهید. آب را بجوشانید ، نمک و چند برش زنجبیل اضافه کنید. بگذارید پاها به آرامی بجوشند. پای مرغ را در یک وان آب سرد برداشته و سپس آن را خارج کنید تا آب آن گرفته شود.

گام 2:

انبه جوان رنده شده ، نصف شده یا مزه دار شده ضخیم شده. پیاز ارغوانی نازک و خلال شده در یخ.

مرحله 3:

3 قاشق غذاخوری شکر ، 3 قاشق غذاخوری سس ماهی ، 3 قاشق غذاخوری آب لیمو ، 2 قاشق غذاخوری سس چیلی ، 1/2 قاشق غذاخوری پاپریکا ، 2 قاشق غذاخوری سیر ، زنجبیل ، چیلی آسیاب شده اضافه کنید. بهم ریخته طعم ترش و شیرین آن خوب است.

مرحله 4:

پایه های مرغ ، انبه ، بنفش را در ظرف بریزید ، سس را اضافه کنید تا خوب مخلوط شود.

محصولات نهایی:

پای نرم مرغ آغشته به سس شیرین و تند ، انبه ترد و ترش. این یک صبحانه خوشمزه و مناسب برای خوردن گرسنه در بعد از ظهر است.

مطابق با ستاره



دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *