
منابع:
– 2-3 جفت پای مرغ تازه
“انبه جوان”.
– پیازها
– لیمو ، فلفل دلمه ای
تولید:
مرحله ی 1:
پاهای مرغ پاها را بریده ، بشویید ، از وسط برش دهید. آب را بجوشانید ، نمک و چند برش زنجبیل اضافه کنید. بگذارید پاها به آرامی بجوشند. پای مرغ را در یک وان آب سرد برداشته و سپس آن را خارج کنید تا آب آن گرفته شود.
گام 2:
انبه جوان رنده شده ، نصف شده یا مزه دار شده ضخیم شده. پیاز ارغوانی نازک و خلال شده در یخ.
مرحله 3:
3 قاشق غذاخوری شکر ، 3 قاشق غذاخوری سس ماهی ، 3 قاشق غذاخوری آب لیمو ، 2 قاشق غذاخوری سس چیلی ، 1/2 قاشق غذاخوری پاپریکا ، 2 قاشق غذاخوری سیر ، زنجبیل ، چیلی آسیاب شده اضافه کنید. بهم ریخته طعم ترش و شیرین آن خوب است.
مرحله 4:
پایه های مرغ ، انبه ، بنفش را در ظرف بریزید ، سس را اضافه کنید تا خوب مخلوط شود.
محصولات نهایی:
پای نرم مرغ آغشته به سس شیرین و تند ، انبه ترد و ترش. این یک صبحانه خوشمزه و مناسب برای خوردن گرسنه در بعد از ظهر است.
مطابق با ستاره
آخرین دیدگاهها