[ad_1]

فصل ماهی هر ماه مه برمی گردد. پانگاسیوس نوعی ماهی است که به طور طبیعی در منطقه رودخانه دا زندگی می کند ، همچنین به دلیل ظاهر نرم آن به عنوان رشته فرنگی ، بدون استخوان ، سفید مانند شیشه ، ماهی شیشه ای نیز شناخته می شود ، فقط یک نوار سیاه چشم است. این ماهی شیرینی ماهی های رودخانه ای طبیعی را دارد ، بوی ماهی کاملاً وجود ندارد. بنابراین هر ماه مه خواهران از پخت و پز استفاده می کنند تا لذت ببرند ، زیرا فصل ماهی فقط 1 ماه است ، ماهی با غذاهای زیادی که برای خوردن با برنج استفاده می شود پردازش می شود ، رشته فرنگی بسیار خوشمزه است.

در مجمع غذا ، خانم نگوین ترانگ نونگ خواهرانش را با 2 غذای تهیه شده از ساردین که ساردین و ساردین تهیه شده از سوپ ترش است آشنا کرد.

ماهی سرخ شده

نکته عجیب این است که ماهی هیچ طعم ماهی ندارد ، فقط در یک سال ظاهر می شود ، اما می تواند انواع غذاهای خوشمزه را درست کند ، یک بار بخورد ، در تمام طول سال به وجد بیاید - عکس 2.

منابع: میگو ، شسته و آبکش شده (300 گرم) ، گوشت خوک خرد شده (هر دو لاغر و چرب) (200 گرم) ، پیاز خشک خرد شده ، پیاز تازه ، برگ گشنیز ، شوید (همه این برگها ریز خرد شده اند) ، فلفل تند ، فلفل ، پودر ادویه ، پودر سوپ ، ادویه مطابق با سلیقه خانواده.

تولید:

همه مواد را با هم مخلوط کنید ، کمی نشاسته ذرت (یا آرد سرخ شده عمیق) به آن اضافه کنید تا خمیر چسبناک شود.

نکته عجیب این است که ماهی هیچ طعم ماهی ندارد ، فقط در یک سال ظاهر می شود ، اما می تواند انواع غذاهای خوشمزه را درست کند ، یک بار بخورد ، در تمام طول سال به وجد بیاید - عکس 3.

به اندازه لقمه در آمده ، سرخ کنید تا از هر دو طرف قهوه ای طلایی شود.

نکته عجیب این است که ماهی هیچ طعم ماهی ندارد ، فقط یک ماه ظاهر می شود ، اما انواع غذاهای خوشمزه را درست می کند ، یک بار آن را می خورد ، با شور و نشاط در تمام طول سال - عکس 4.

اگرچه آنها ماهی های کوچک ، نرم و بدون استخوان هستند ، اما بدون پودر بودن پخته می شوند بسیار سخت هستند.

نکته عجیب این است که ماهی طعم ماهی ندارد ، فقط برای یک ماه ظاهر می شود ، اما انواع غذاهای خوشمزه را درست می کند ، یک بار غذا می خورد ، با شور و نشاط در تمام طول سال - عکس 5.

ظرف از قبل روی بشقاب است! سس ماهی را که با لیمو ، سیر ، چیلی مخلوط شده بپاشید ، کمی فلفل آسیاب شده اضافه کنید. رایحه ، شیرین ، جویدنی ، شکار ، ماهی نیست ، گوشت نرم ماهی در دهان شما ذوب می شود.

سوپ ماهی ترش

نکته عجیب این است که ماهی هیچ طعم ماهی ندارد ، فقط یک سال ظاهر می شود ، اما می تواند انواع غذاهای خوشمزه را درست کند ، یک بار بخورد ، در تمام طول سال به وجد بیاید - عکس 6.

منابع: ماهی ماهی ، شسته شده و تخلیه شده آناناس خلال شده گوجه فرنگی پوست کنده ، دانه های ریز خرد شده ؛ آب برنج فیلتر شده برای از بین بردن باقیمانده (یا ناگهان از تمره ترش استفاده کنید). حبه های سیر خرد شده ؛ شوید ، برگ های ماهی قزل آلا ، پیاز تازه ، برگ گشنیز خرد شده ؛ آب فیلتر شده (آب کافی برای خوردن).

تولید:

نکته عجیب این است که ماهی هیچ طعم ماهی ندارد ، فقط یک ماه ظاهر می شود ، می تواند انواع غذاهای خوشمزه را درست کند ، یکبار غذا بخورد ، با شور و نشاط در تمام طول سال - عکس 7.

گوجه فرنگی پایین میوه را بریده ، آن را در آب داغ خیس کنید ، پوست آن آسان خواهد بود.

نکته عجیب این است که ماهی هیچ طعم ماهی ندارد ، فقط یک ماه ظاهر می شود ، اما انواع غذاهای خوشمزه را درست می کند ، یک بار آن را می خورد ، با شور و نشاط در تمام طول سال - عکس 8.

سیر سرخ شده با کمی روغن پخت و پز (سوپ ماهی معمولاً با سیر درست می شود ، اما آن را نپزید تا طلایی شود ، سیر هنگام پخت طعم خاص خود را برای سوپ ماهی خواهد داشت) به پخت گوجه فرنگی تا زمانی که نرم شود ادامه می دهد.

نکته عجیب این است که ماهی هیچ طعم ماهی ندارد ، فقط یک ماه ظاهر می شود ، اما می تواند انواع غذاهای خوشمزه را درست کند ، یک بار آن را بخورد ، در تمام طول سال به وجد بیاید - عکس 9.

ادویه ها ، از جمله ادویه های پودر شده ، پودر سوپ ، سس ماهی را برای سرخ کردن با گوجه فرنگی اضافه کنید.

نکته عجیب این است که ماهی هیچ طعم ماهی ندارد ، فقط یک ماه ظاهر می شود ، اما می تواند انواع غذاهای خوشمزه را درست کند ، یک بار بخورد ، در تمام طول سال به وجد بیاید - عکس 10.

گوجه فرنگی آغشته به ادویه جات ترشی جات ، آب را با آناناس اضافه کنید ، جوش بیاورید.

نکته عجیب این است که ماهی هیچ طعم ماهی ندارد ، فقط برای یک ماه ظاهر می شود ، می تواند انواع غذاهای خوشمزه را درست کند ، یکبار غذا بخورد ، با شور و نشاط در تمام طول سال - عکس 11.

قابلمه سوپ را بجوشانید ، آب سرد را اضافه کنید (وقتی آب جوش آمد کمی آب اضافه کنید ، اسیدیته را امتحان کنید ، اگر به اندازه کافی ترش نیست ، بیشتر اضافه کنید).

نکته عجیب این است که ماهی هیچ طعم ماهی ندارد ، فقط یک ماه ظاهر می شود ، اما انواع غذاهای خوشمزه را درست می کند ، یک بار غذا می خورد ، با شور و نشاط در تمام طول سال - عکس 12.

آبگوشت ماهی را بجوشانید و 5 دقیقه بپزید تا ماهی پخته شود. ماهی چاشنی نیست ، بنابراین وقتی آن را می خورید می توانید تمام شیرینی و عطر آن را حس کنید. شوید ، برگ های ماهی قزل آلا ، پیاز تازه ، برگ گشنیز خرد شده را اضافه کنید ، حرارت را خاموش کنید.

سوپ گرم با سبزیجات خام سرو می شود. طعم ترش ترش برنج سرد ، همراه با طعم شیرین ماهی ، باعث می شود روزهای گرم تابستان نرم شود.

KN



[ad_2]

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *