[ad_1]
فصل ماهی هر ماه مه برمی گردد. پانگاسیوس نوعی ماهی است که به طور طبیعی در منطقه رودخانه دا زندگی می کند ، همچنین به دلیل ظاهر نرم آن به عنوان رشته فرنگی ، بدون استخوان ، سفید مانند شیشه ، ماهی شیشه ای نیز شناخته می شود ، فقط یک نوار سیاه چشم است. این ماهی شیرینی ماهی های رودخانه ای طبیعی را دارد ، بوی ماهی کاملاً وجود ندارد. بنابراین هر ماه مه خواهران از پخت و پز استفاده می کنند تا لذت ببرند ، زیرا فصل ماهی فقط 1 ماه است ، ماهی با غذاهای زیادی که برای خوردن با برنج استفاده می شود پردازش می شود ، رشته فرنگی بسیار خوشمزه است.
در مجمع غذا ، خانم نگوین ترانگ نونگ خواهرانش را با 2 غذای تهیه شده از ساردین که ساردین و ساردین تهیه شده از سوپ ترش است آشنا کرد.
ماهی سرخ شده

منابع: میگو ، شسته و آبکش شده (300 گرم) ، گوشت خوک خرد شده (هر دو لاغر و چرب) (200 گرم) ، پیاز خشک خرد شده ، پیاز تازه ، برگ گشنیز ، شوید (همه این برگها ریز خرد شده اند) ، فلفل تند ، فلفل ، پودر ادویه ، پودر سوپ ، ادویه مطابق با سلیقه خانواده.
تولید:
همه مواد را با هم مخلوط کنید ، کمی نشاسته ذرت (یا آرد سرخ شده عمیق) به آن اضافه کنید تا خمیر چسبناک شود.

به اندازه لقمه در آمده ، سرخ کنید تا از هر دو طرف قهوه ای طلایی شود.

اگرچه آنها ماهی های کوچک ، نرم و بدون استخوان هستند ، اما بدون پودر بودن پخته می شوند بسیار سخت هستند.

ظرف از قبل روی بشقاب است! سس ماهی را که با لیمو ، سیر ، چیلی مخلوط شده بپاشید ، کمی فلفل آسیاب شده اضافه کنید. رایحه ، شیرین ، جویدنی ، شکار ، ماهی نیست ، گوشت نرم ماهی در دهان شما ذوب می شود.
سوپ ماهی ترش

منابع: ماهی ماهی ، شسته شده و تخلیه شده آناناس خلال شده گوجه فرنگی پوست کنده ، دانه های ریز خرد شده ؛ آب برنج فیلتر شده برای از بین بردن باقیمانده (یا ناگهان از تمره ترش استفاده کنید). حبه های سیر خرد شده ؛ شوید ، برگ های ماهی قزل آلا ، پیاز تازه ، برگ گشنیز خرد شده ؛ آب فیلتر شده (آب کافی برای خوردن).
تولید:

گوجه فرنگی پایین میوه را بریده ، آن را در آب داغ خیس کنید ، پوست آن آسان خواهد بود.

سیر سرخ شده با کمی روغن پخت و پز (سوپ ماهی معمولاً با سیر درست می شود ، اما آن را نپزید تا طلایی شود ، سیر هنگام پخت طعم خاص خود را برای سوپ ماهی خواهد داشت) به پخت گوجه فرنگی تا زمانی که نرم شود ادامه می دهد.

ادویه ها ، از جمله ادویه های پودر شده ، پودر سوپ ، سس ماهی را برای سرخ کردن با گوجه فرنگی اضافه کنید.

گوجه فرنگی آغشته به ادویه جات ترشی جات ، آب را با آناناس اضافه کنید ، جوش بیاورید.

قابلمه سوپ را بجوشانید ، آب سرد را اضافه کنید (وقتی آب جوش آمد کمی آب اضافه کنید ، اسیدیته را امتحان کنید ، اگر به اندازه کافی ترش نیست ، بیشتر اضافه کنید).

آبگوشت ماهی را بجوشانید و 5 دقیقه بپزید تا ماهی پخته شود. ماهی چاشنی نیست ، بنابراین وقتی آن را می خورید می توانید تمام شیرینی و عطر آن را حس کنید. شوید ، برگ های ماهی قزل آلا ، پیاز تازه ، برگ گشنیز خرد شده را اضافه کنید ، حرارت را خاموش کنید.
سوپ گرم با سبزیجات خام سرو می شود. طعم ترش ترش برنج سرد ، همراه با طعم شیرین ماهی ، باعث می شود روزهای گرم تابستان نرم شود.
KN
[ad_2]
آخرین دیدگاهها