[ad_1]

هوا در اروپای شمالی و مرکزی در اوج است ، آنچه برای خوردن سریع برنج و پختن باید بخورد داستانی است که میزبانان را دچار سردرد می کند. در روزهای تابستان ، فقط دور هم بروید ، فقط یک کاسه سوپ خرچنگ و یک بشقاب سبزیجات پخته برای خود درست کنید تا مقرون به صرفه باشد. در گردهمایی آشپزی ، خانم Vu Thuy Hang غذای جدید اصلاح شده از سبزیجات پخته شده را به همه هدیه می کند. ما امیدواریم که این پیشنهادی باشد که باید به آن رجوع کنید تا فرصت بیشتری برای غذاهای تابستانی غنی و جذاب داشته باشید.

منابع: اسفناج آب ، دسته ترش ، شکر ، رب میگو ، نمک ، بادام زمینی ، دانه کنجد بوداده.

گیاهان: مرزنجوش ، نرده ، ریحان فرفری ، گشنیز ، برگ های جوان زردچوبه (نمی توانید آنها را داشته باشید).

تولید:

سرخ نشده و جوشانده نشده ، جلال صبح تغییر می کند تا این غذا عجیب به نظر برسد ، اما در یک روز گرم بسیار گرم است - عکس 2.

اسفناج آب را بلند کرده ، شسته و حدود 20 دقیقه در آب نمک رقیق خیس می کنند. اگر می خواهید سبزیجات ترد بیشتری بخورید ، برگها را بردارید

سرخ نشده و جوشانده نشده ، جلال صبح تغییر می کند تا این غذا عجیب به نظر برسد ، اما در یک روز گرم بسیار گرم است - عکس 3.

آب را به جوش آورده ، کمی نمک اضافه کرده و سپس سبزیجات را به جوش بیاورید. بجوشانید ، خوب هم بزنید ، سبزیجات را بجوشانید ، سپس 1 دقیقه دیگر بگذارید تا حرارت خاموش شود (خیلی پخته نشوید ، سبزیجات خوشمزه نیستند).

سرخ نشده و جوشانده نشده ، جلال صبح تغییر می کند تا این غذا عجیب به نظر برسد ، اما در یک روز گرم بسیار گرم است - عکس 4.

سبزیجات را به سرعت در یک کاسه آب سرد بردارید تا سبزیجات سبز شوند. اجازه دهید حدود 5 دقیقه در آب سرد خیسانده شود ، سپس در یک سبد ریخته تا آب آن گرفته شود.

سرخ نشده و جوشانده نشده ، جلال صبح تغییر می کند تا این غذا عجیب به نظر برسد ، اما در یک روز گرم بسیار گرم است - عکس 5.

دسته ترش کمی آب اضافه کنید ، با دقت از الک بریزید

نه سرخ شده و نه پخته شده ، شکوه صبح تغییر می کند تا این غذا عجیب به نظر برسد ، اما در یک روز گرم بسیار گرم است - عکس 6.

آب صاف شده را در قابلمه بریزید ، شکر و کمی رب میگو به آن اضافه کنید (اگر نمی توانید رب میگو بخورید ، سس ماهی ساده به آن اضافه کنید). همه چیز را خوب مخلوط کنید ، بجوشانید و حرارت را کم کنید تا خمیر صاف شود. مراقب باشید که دوز را تنظیم کنید ، مطابق با سلیقه خانواده.

نه سرخ شده و نه پخته شده ، شکوه صبح تغییر می کند تا این غذا عجیب به نظر برسد ، اما در یک روز گرم بسیار گرم است - عکس 7.

اسفناج آب را کمی فشار دهید تا خشک شود. برش به مزه

نه سرخ شده و نه پخته شده ، شکوه صبح تغییر می کند تا این غذا عجیب به نظر برسد ، اما در یک روز گرم بسیار گرم است - عکس 8.
نه سرخ شده و نه پخته شده ، شکوه صبح تغییر می کند تا این غذا عجیب به نظر برسد ، اما در یک روز گرم بسیار گرم است - عکس 9.

مخلوط دسته ای سرد را به اسفناج اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. به مزه آرام طعم توجه کنید

سرخ نشده و جوشانده نشده ، جلال صبح تغییر می کند تا این غذا عجیب به نظر برسد ، اما در یک روز گرم بسیار گرم است - عکس 10.

دانه کنجد و بادام زمینی آسیاب شده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید

نه سرخ شده و نه پخته شده ، شکوه صبح تغییر می کند تا این غذا عجیب به نظر برسد ، اما در یک روز گرم بسیار گرم است - عکس 11.

محصول نهایی ما یک بشقاب سالاد اسفناج آب است ، چند کروکودیل را به آب جوشیده اضافه کنید

KN



[ad_2]

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *