ذرت سرشار از مواد مغذی مانند فیبر ، ویتامین ها ، اسید فولیک و بتا-کریپتوکسانتین است که از آنتی اکسیدان ها و سرطان های مثر هستند. ذرت به جلوگیری از قلبی عروقی ، گوارشی ، دیابت کمک می کند ، کاهش وزن خوبی را حفظ می کند و همچنین به زیبایی پوست ، تون شدن چشم کمک می کند و برای مغز بسیار مفید است.

طرز تهیه ذرت سرخ شده خوشمزه - تصویر 2.

در روزهای زمستان مانند این ، علاوه بر ذرت کبابی ، این دستورالعمل بسیار ساده برای ذرت سرخ شده را برای درمان کل خانواده امتحان کنید:

منابع: 4 لوبیای شیرین بزرگ ، 50 گرم میگوی خشک ، 20 گرم کره ، پیاز سبز ، ادویه جات (روغن پخت و پز ، نمک ، شکر ، سس چیلی).

من به شما می گویم که چگونه ذرت سرخ شده خوشمزه درست کنید - تصویر 3.

1. پیش تصفیه مواد اولیه:

– ذرت را پوست کنده ، شسته تا آب آن گرفته شود و سپس بذرها را در یک کاسه بزرگ جدا می کنیم.

– مقیاس ریشه ها را برداشته ، برگهای سبز ، لبه های سفید را بشویید و برش دهید ، سپس جدا کنید ، در مخلوط کن با سیر ، فلفل قرمز قرار دهید.

2. پردازش:

– ظرف را روی اجاق بگذارید تا گرم شود ، سپس 1 قاشق چای خوری کره به آن اضافه کنید ، صبر کنید تا کره ذوب شود و گرم شود ، مخلوط پیاز ، سیر ، چیلی را اضافه کنید و هم بزنید (توجه داشته باشید تا مقدار زیادی چیلی خرد شود تا از پرخوری جلوگیری شود). ادویه عطر و طعم را از دست می دهد)

طرز تهیه ذرت سرخ شده خوشمزه - تصویر 4.

– ذرت را برای هم زدن اضافه کنید ، روی حرارت متوسط ​​تفت دهید ، 1 قاشق چای خوری نمک ، 1 قاشق چایخوری شکر را مزه دار کنید. سپس میگو خشک شده و خورشت را به مدت 5 دقیقه دیگر اضافه کنید ، سپس پیازهای سبز را به مدت 10-15 ثانیه در جزیره بپاشید ، سپس حرارت را خاموش کنید.

ظرف ذرت سرخ شده کره ای معطر با عطر میگو و ذرت ، رنگ های چشم نواز ، دانه های براق ذرت مخلوط می شود ، هنگام غذا خوردن ، شیرینی طبیعی ذرت را احساس خواهید کرد. در صورت تمایل با سس چیلی سرو کنید.

هنگام انتخاب ذرت توجه کنید: ذرت بزرگی با پوست سبز روشن انتخاب کنید که هنوز پوست آن را خشک نکرده و ریش نرم و نرم بهترین خواهد بود.

طرز تهیه ذرت سرخ شده خوشمزه - تصویر 5.

علاوه بر ذرت سرخ شده ، می توانید ذرت سرخ شده را با سوسیس و کالباس تخم مرغ نیز امتحان کنید – غذایی که مخصوصاً بچه ها آن را دوست دارند:

مواد لازم: 4 تخم مرغ ، 1 سوسیس منجمد ، 1/2 ذرت ، پیاز سبز ، ادویه جات (روغن پخت و پز ، نمک ، فلفل).

ساخت:

– 4 تخم مرغ را در یک کاسه بزنید ، با ذرت خرد شده ، سوسیس های خرد شده ، پیاز سبز خرد شده بزنید و 1 قاشق چایخوری نمک ، 1/2 قاشق چای خوری فلفل سیاه اضافه کنید.

– برای یک تابه داغ روی اجاق گاز و کمی روغن پخت و پز بریزید ، روغن را در سراسر تابه صاف کنید و سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید. حرارت کم را روشن کنید تا سوسیس و ذرت نرم شوند و تخمها نسوزند. با دقت بچرخانید تا رول شود.

طرز تهیه ذرت سرخ شده خوشمزه - تصویر 6.

محصولات نهایی: ظرف معطر ، معطر است ، شیرینی ذرت دارد ، نرمی تخم مرغ و سوسیس برای خوردن با برنج گرم بسیار مناسب خواهد بود.

مطابق با جنگ جهانی دوم



دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *