شیر بذر برای خانم ها آشنا شده است ، این نوشیدنی نه تنها یک نوشیدنی است ، بلکه تأثیرات بسیار خوبی روی سلامتی دارد. معمولاً مواد اصلی تهیه دانه شیر آجیل هایی با ارزش غذایی غنی هستند. اما با این دستور العمل کلم و هویج در ترکیب وجود دارد.

در طب شرقی کلم دارای طعم شیرین ، خاصیت جوشکاری است ، غیر سمی است ، دارای اثر خون سازی ، پاک کنندگی حرارت ، خلط کم ، خلط بی کیفیت ، فقط تشنگی ، معده خنک ، سم زدایی ، ادرار آور است.

طبق تحقیقات انجام شده در طب مدرن ، کلم سرشار از ویتامین های A و B ، به ویژه مواد ضد سرطانی مانند سولفورافان ، ایزوتیوسیانات فنیل و کربنول ایندول -33 است.

کلم حاوی ویتامین های بیشتری نسبت به سایر سبزیجات مانند: 4.5 برابر بیشتر از هویج ، 3.6 برابر بیشتر از سیب زمینی ، پیاز است. نکته ویژه این است که ویتامین های A و P موجود در کلم با هم کار می کنند تا دیواره رگ های خونی پایدارتر شود. کلم حاوی مواد ضد سرطانی است: سولفورافان ، فنیل ایزوتیوسیانات و ایندول-33 کاربینول.

برای تهیه این شیر مغز ، باید مواد زیر را تهیه کنید:

60 گرم دانه ، مخلوطی از انتخاب شما

50 گرم کلم

50 گرم هویج

10 گرم دانه کنجد سفید

کنجد سیاه کمی رسیده برای تزیین

1.1 لیتر آب

غذای گیاهی آشنا به طور غیر منتظره می تواند به شیر مغز مغذی و خوشمزه تبدیل شود - عکس 2.

طرز تهیه سبزیجات لبنی غلات کامل

ابتدا کلم را برش دهید و سپس آن را بشویید ، تخلیه کنید. هویج پوست کنده و خرد شده. لوبیای شسته. سپس کلم و هویج را در دستگاه شیر دانه قرار دهید و سپس غلات کامل را اضافه کنید. سپس 1.1 لیتر آب اضافه کنید.

به طور غیر منتظره ، غذای گیاهی آشنا می تواند به شیر مغز مغذی و خوشمزه تبدیل شود - عکس 3.

سپس دانه های کنجد سفید را اضافه کنید.

سبزیجات آشنا به طور غیر منتظره می توانند به شیر مغز تبدیل شوند ، هم بسیار مغذی و هم خوشمزه - عکس 4.

سپس درب ظرف را ببندید و برنامه تولید شیر سویا را شروع کنید. هنگامی که دستگاه برنامه را به پایان رساند ، یک دانه صاف و صاف بدست خواهید آورد.

سبزیجات آشنا به طور غیر منتظره می توانند به شیر مغز تبدیل شوند ، هم بسیار مغذی و هم خوشمزه - عکس 5.

پس از پخت ، شیر را در ظرف ریخته ، کمی دانه کنجد سیاه سرخ شده بپاشید تا تزئین شود. این غذا با شیر مغز ، از نظر غذایی غنی است و نیازی به شکر اضافه ندارد و هنوز شیرینی شیر را احساس می کند. این یک ظرف شیر بسیار مناسب برای کودکان و افراد مسن است ، به ویژه برای کسانی که دوست ندارند از سبزیجات استفاده کنند. ظرف شیر یک افزودنی غیر مستقیم به فیبرهای بدن است.

سبزیجات آشنا به طور غیر منتظره می توانند به شیر مغز تبدیل شوند ، هم بسیار مغذی و هم خوشمزه - عکس 6.

نوش جان!

توجه داشته باشید: این شیر مغز باید در حالی که هنوز گرم است استفاده شود و بلافاصله پس از پردازش مصرف شود ، زیرا مواد تشکیل دهنده آن حاوی سبزیجات هستند ، بنابراین دوام زیادی نخواهد داشت.

کنجد یک ماده غذایی مقوی است ، حاوی مقدار زیادی چربی (چربی های گیاهی – بدون کلسترول) است ، به ویژه سرشار از امگا 3 و امگا 6 ، اسیدهای چرب ضروری است که بدن نمی تواند ایجاد کند.

این نوع چربی دارای اثرات بسیاری از جمله انرژی ، کمک به جذب ویتامین های محلول در چربی مانند ویتامین های A ، D ، E ، K و به ویژه قلب را در برابر خطر پیری محافظت می کند. آسیب شناسی دژنراتیو ، کاهش احتمال تصلب شرایین و کم خونی میوکارد.

کنجد همچنین حاوی پروتئین ها ، بسیاری از ویتامین ها ، سرشار از مواد معدنی مانند کلسیم ، فسفر ، منیزیم … است.

مطابق با سبک زندگی ویتنامی



دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *