18 ژانویه 2021 | ساعت 16:00

کلم ترد کیمچی ، آغشته به طعم شیرین و ترش ، کمی تند و معطر با چیلی زنجبیل ، که با غذاهای کبابی سرو می شود.

عاشق کلم ترش و شیرین کیمچی شوید و در اینجا همه روش های انجام آن وجود دارد - عکس 2.

منابع:

– 1/2 کلم

– 1 هویج

– 1 شلغم سفید

– 1 پیاز سیر

– 1 کلون زنجبیل

– فلفل قرمز

– سرکه برنج

تولید:

مرحله ی 1:

کلم خرد شده هویج شسته و به صورت برش خورده است. گل کلم را شسته و ورقه می کنیم. زنجبیل قرمز داغ خرد شده.

گام 2:

500 گرم – 700 گرم سبزیجات را در یک کاسه با 1 فنجان سرکه برنج ، 1 فنجان شکر ، 1 قاشق چایخوری نمک مخلوط کنید. هم بزنید تا شکر حل شود. مزه طعم شیرین و ترش خوب است. سیر خرد شده ، زنجبیل ، چیلی را به سبزیجات اضافه کنید ، سرکه اضافه کنید. کمی پودر چیلی اضافه کنید. از دستان خود به خوبی هم بزنید تا سبزیجات سریعتر فشرده شوند.

مرحله 3:

برای حدود 2 ساعت ، سپس آن را در ظرف قرار دهید تا در یخچال قرار گیرد. روز بعد می تواند مورد استفاده قرار گیرد.

محصولات نهایی:

عاشق کلم شیرین و ترش کیمچی شوید و در اینجا همه روش های انجام آن وجود دارد - عکس 3.

کلم ترد با طعم شیرین و ترش زنجبیل چیلی تزریق می شود. این یک غذای جانبی عالی برای کباب کردن و ظروف سرخ شده خواهد بود.

مطابق با ستاره

  • 0



دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *