[ad_1]
18 ژانویه 2021 | ساعت 16:00
کلم ترد کیمچی ، آغشته به طعم شیرین و ترش ، کمی تند و معطر با چیلی زنجبیل ، که با غذاهای کبابی سرو می شود.

منابع:
– 1/2 کلم
– 1 هویج
– 1 شلغم سفید
– 1 پیاز سیر
– 1 کلون زنجبیل
– فلفل قرمز
– سرکه برنج
تولید:
مرحله ی 1:
کلم خرد شده هویج شسته و به صورت برش خورده است. گل کلم را شسته و ورقه می کنیم. زنجبیل قرمز داغ خرد شده.
گام 2:
500 گرم – 700 گرم سبزیجات را در یک کاسه با 1 فنجان سرکه برنج ، 1 فنجان شکر ، 1 قاشق چایخوری نمک مخلوط کنید. هم بزنید تا شکر حل شود. مزه طعم شیرین و ترش خوب است. سیر خرد شده ، زنجبیل ، چیلی را به سبزیجات اضافه کنید ، سرکه اضافه کنید. کمی پودر چیلی اضافه کنید. از دستان خود به خوبی هم بزنید تا سبزیجات سریعتر فشرده شوند.
مرحله 3:
برای حدود 2 ساعت ، سپس آن را در ظرف قرار دهید تا در یخچال قرار گیرد. روز بعد می تواند مورد استفاده قرار گیرد.
محصولات نهایی:

کلم ترد با طعم شیرین و ترش زنجبیل چیلی تزریق می شود. این یک غذای جانبی عالی برای کباب کردن و ظروف سرخ شده خواهد بود.
مطابق با ستاره
[ad_2]
آخرین دیدگاهها