[ad_1]

طرز تهیه گوشت کبابی و دنده کبابی - تصویر 2.

منابع:

– دنده های جوان: 500 گرم

– فقط سه: 300 گرم

– آب پیاز سیر خرد شده: 2 قاشق غذاخوری.

– ادویه ها: عسل ، روغن پخت و پز ، آبگوشت ، فلفل سیاه ، پنج طعم ، روغن بادام هندی ، چیلی ، ادویه ، سس سویا.

– کلم کیمچی را سرو کرد

تولید:

مرحله 1: دنده ها را با آب نمک رقیق بشویید ، سپس با آب سرد بشویید ، تخلیه کنید ، سپس حدود 10 سانتی متر خرد کنید. Ba فقط به اندازه 2 سانتی متر نازک برش دهید. دنده ها و گوشت را با 2 قاشق غذاخوری سیر خرد شده ، 1/3 قاشق غذاخوری پنج ادویه ، 2 قاشق غذاخوری روغن بادام هندی ، 2 قاشق غذاخوری عسل ، 1/3 قاشق چای خوری فلفل سیاه ، 2 قاشق غذاخوری روغن پخت و پز ، 1 ، 5 قاشق چای خوری دانه های ادویه ، 2 قاشق چای خوری سس سویا ، 1 قاشق غذاخوری غذای چیلی ساتای. همه خوب مخلوط می شوند و به مدت 30 دقیقه می گذارند تا ادویه ها جذب شوند. می توان یک شب در محفظه خنک قرار داد.

مرحله 2: بعد از اینکه دنده ها با ادویه جات تزریق شدند ، آنها را در یک سینی قرار دهید تا برای پخت آماده شوند.

مرحله 3: فر را روشن کنید تا گرم شود ، سپس دنده ها را رها کرده و به مدت 15 دقیقه در دمای 180 درجه بپزید ، ماریناد را روی دنده ها پهن کرده و 10 دقیقه دیگر بپزید. وقتی دنده ها قهوه ای شدند ، آنها را بردارید. اگر فر ندارید ، می توانید دنده ها را روی حرارت متوسط ​​سرخ کنید.

پایان: دنده های عسلی ساده اما خوشمزه و گوشت کبابی که با برنج سرو می شود.

مطابق با ستاره



[ad_2]

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *