[ad_1]

31 ژانویه 2021 | ساعت 19:00

پودینگ با چای شیر چرب ، عطر چای ، خنک ، روش انجام آن کاملاً ساده است ، بنابراین همه می توانند آن را در خانه درست کنند.

طرز تهیه پودینگ چای - تصویر 2.

منابع:

– 3 کیسه چای ارل گری

– 350 میلی لیتر شیر

– 150 میلی لیتر خامه شلاق

– 30 گرم شکر

– 8 گرم برگ ژلاتین

تولید:

مرحله ی 1:

ورقه های ژلاتین را در آب سرد خیس کنید تا نرم شود. آبکش کنید و کنار بگذارید.

گام 2:

شیر و خامه را گرم کنید تا روی حرارت ملایم شود. شکر را اضافه کنید تا حل شود.

مرحله 3:

3 کیسه چای را به مدت 15 دقیقه در آب داغ خیس کنید.

مرحله 4:

کیسه های چای را برداشته و ورقه های ژلاتین را به آن اضافه کنید تا حل شود.

مرحله 5:

مخلوط را به شیشه های شیشه منتقل کرده و به مدت 3 ساعت یا تا زمانی که سفت و آماده شود در یخچال قرار دهید.

مطابق با ستاره

  • 0



[ad_2]

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *