[ad_1]
31 ژانویه 2021 | ساعت 19:00
پودینگ با چای شیر چرب ، عطر چای ، خنک ، روش انجام آن کاملاً ساده است ، بنابراین همه می توانند آن را در خانه درست کنند.

منابع:
– 3 کیسه چای ارل گری
– 350 میلی لیتر شیر
– 150 میلی لیتر خامه شلاق
– 30 گرم شکر
– 8 گرم برگ ژلاتین
تولید:
مرحله ی 1:
ورقه های ژلاتین را در آب سرد خیس کنید تا نرم شود. آبکش کنید و کنار بگذارید.
گام 2:
شیر و خامه را گرم کنید تا روی حرارت ملایم شود. شکر را اضافه کنید تا حل شود.
مرحله 3:
3 کیسه چای را به مدت 15 دقیقه در آب داغ خیس کنید.
مرحله 4:
کیسه های چای را برداشته و ورقه های ژلاتین را به آن اضافه کنید تا حل شود.
مرحله 5:
مخلوط را به شیشه های شیشه منتقل کرده و به مدت 3 ساعت یا تا زمانی که سفت و آماده شود در یخچال قرار دهید.
مطابق با ستاره
[ad_2]
آخرین دیدگاهها