[ad_1]

طرز تهیه سالاد خوشمزه میگوی خام به سبک تایلندی - عکس 2.

منابع:

– 300 گرم میگوی تازه

– 1 قوطی نوشابه

– گشنیز

– سس فلفل

– لیمو

– فلفل قرمز

“زنجبیل.”

– پیازها

– پودر فلفل قرمز

تولید:

مرحله ی 1:

میگو پوسته و سر را برداشته و ستون فقرات را شکافت تا نخ سیاه برداشته شود. میگو را با آب بشویید و 1 قاشق غذاخوری نمک و 1 آب سودا به میگو اضافه کنید ، میگو را به مدت 30 دقیقه خیس کنید. میگو را در یک کاسه یخ برداشته و در یخچال و محفظه خنک نگهداری کنید. اگر بخواهید قسمت اول را سرخ می شود.

گام 2:

باله گیاه سنت جان ، ریز خرد شده. زنجبیل خرد شده ، سیر ، چیلی. 3 قاشق غذاخوری سس ماهی ، 4 قاشق غذاخوری شکر ، 4 قاشق غذاخوری آب لیمو ، 3 قاشق غذاخوری سس چیلی ، 1 قاشق غذاخوری پودر چیلی ، 2 قاشق غذاخوری زنجبیل آسیاب شده ، 1 قاشق غذاخوری چیلی سیر آسیاب شده اضافه کنید. بهم ریخته

مرحله 3:

میگوهای خنک شده را در ظرف دیگری بریزید ، 3 قاشق غذاخوری آب لیمو به آن اضافه کنید و هم بزنید تا میگوها رسیده شوند.

مرحله 4:

گشنیز خرد شده را روی یک بشقاب قرار دهید ، میگوها را روی آن قرار دهید ، سس را روی میگوها پهن کنید و لذت ببرید.

محصولات نهایی:

میگو تازه ، ترد و تازه ، چسبناک یا چسبناک ، آغشته به سس تند و ترش. رایحه عجیب گشنیز. این یک غذای جدید در مهمانی های کوچک کل خانواده خواهد بود.

مطابق با ستاره



[ad_2]

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *