
منابع:
– 300 گرم میگوی تازه
– 1 قوطی نوشابه
– گشنیز
– سس فلفل
– لیمو
– فلفل قرمز
“زنجبیل.”
– پیازها
– پودر فلفل قرمز
تولید:
مرحله ی 1:
میگو پوسته و سر را برداشته و ستون فقرات را شکافت تا نخ سیاه برداشته شود. میگو را با آب بشویید و 1 قاشق غذاخوری نمک و 1 آب سودا به میگو اضافه کنید ، میگو را به مدت 30 دقیقه خیس کنید. میگو را در یک کاسه یخ برداشته و در یخچال و محفظه خنک نگهداری کنید. اگر بخواهید قسمت اول را سرخ می شود.
گام 2:
باله گیاه سنت جان ، ریز خرد شده. زنجبیل خرد شده ، سیر ، چیلی. 3 قاشق غذاخوری سس ماهی ، 4 قاشق غذاخوری شکر ، 4 قاشق غذاخوری آب لیمو ، 3 قاشق غذاخوری سس چیلی ، 1 قاشق غذاخوری پودر چیلی ، 2 قاشق غذاخوری زنجبیل آسیاب شده ، 1 قاشق غذاخوری چیلی سیر آسیاب شده اضافه کنید. بهم ریخته
مرحله 3:
میگوهای خنک شده را در ظرف دیگری بریزید ، 3 قاشق غذاخوری آب لیمو به آن اضافه کنید و هم بزنید تا میگوها رسیده شوند.
مرحله 4:
گشنیز خرد شده را روی یک بشقاب قرار دهید ، میگوها را روی آن قرار دهید ، سس را روی میگوها پهن کنید و لذت ببرید.
محصولات نهایی:
میگو تازه ، ترد و تازه ، چسبناک یا چسبناک ، آغشته به سس تند و ترش. رایحه عجیب گشنیز. این یک غذای جدید در مهمانی های کوچک کل خانواده خواهد بود.
مطابق با ستاره
آخرین دیدگاهها