[ad_1]

سیر یک ماده غذایی بسیار مقوی است ، حاوی بسیاری از مواد مفید برای سلامتی انسان است ، همچنین به عنوان مبارزه با سرطان شناخته شده است ، آلیسین موجود در سیر در پزشکی بالینی استفاده می شود یا به عبارت دیگر ، خوردن سیر معمولاً تأثیر بسیار خوبی در بهبود دارد عملکرد ایمنی بدن انسان ، بهبود سلامت قلب و عروق ، سلامت عروق مغزی و متابولیسم بهتر در بدن.

سیر در برابر باکتری و سرطان موثر است ، اما این 3 نفر قطعاً نباید سیر بخورند - عکس 1.

تصویر

ترکیبات گوگرد موجود در سیر اثر ضد التهابی و ضد باکتری زیادی دارد و همچنین سیر می تواند قند خون را کاهش داده و از دیابت جلوگیری کند. سیر همچنین می تواند از سرماخوردگی جلوگیری کند ، با خستگی مبارزه کند. سیر همچنین نقش بسیار خوبی در جلوگیری از واژینیت قارچی در زنان دارد.

اما آیا سیر برای همه مناسب است؟ البته پاسخ منفی است ، سیر ، اگرچه از نظر مواد مغذی بسیار غنی است ، اما برای این 3 نوع افراد نتیجه مثبتی ندارد ، خوردن حتی بیشتر برای سلامتی مضر است.

3 نفر نباید سیر بخورند

1. بیماران مبتلا به بیماری کبد

سیر در برابر باکتری ها و سرطان موثر است ، اما این 3 نفر قطعاً نباید سیر بخورند - عکس 2.

مشهورترین اثر سیر اثر ضد باکتری و ضد ویروسی آن است اما برای بیماران مبتلا به بیماری کبد سیر چندان مفید نیست زیرا خواص ضد ویروسی سیر تاثیری بر ویروس عامل بیماری کبد ندارد. مصرف منظم سیر می تواند باعث تحریک دستگاه گوارش شود ، که منجر به کاهش عملکرد دستگاه گوارش می شود ، به طور غیر مستقیم وزن هضم کبد را افزایش می دهد و ممکن است باعث حالت تهوع ، از دست دادن اشتها و بسیاری از علائم دیگر در بیماران شود.

در عین حال ، برخی از مواد فرار موجود در سیر باعث کاهش محتوای گلبول های قرمز خون و هموگلوبین در خون می شود ، بنابراین از انتقال اکسیژن در بدن می کاهد و باعث ایجاد علائمی مانند سرگیجه در بدن می شود. کم خونی ، که برای درمان هپاتیت بسیار مضر است. بنابراین ، برای بیماران مبتلا به هپاتیت ، آنها باید سیر کم یا بدون سیر بخورند.

2. بیمار مبتلا به اسهال

سیر در برابر باکتری ها و سرطان موثر است ، اما این 3 نفر قطعاً نباید سیر بخورند - عکس 3.

اسهال یک بیماری شایع دستگاه گوارش در زندگی است که اغلب به دلیل رژیم غذایی نامناسب ، عفونت باکتریایی یا بیماری های دیگر در بدن ایجاد می شود ، برای افرادی که علائم اسهال دارند بهتر است سیر نخورند.

اگرچه سیر دارای اثر ضد عفونی کننده است ، اما عقیم سازی سیر باعث افزایش ترشح آب معده در معده نیز می شود و کپسایسین موجود در سیر باعث تحریک مخاط معده به دلیل معده و روده می شود. بیمار مبتلا به اسهال در حال حاضر در یک وضعیت بسیار ضعیف است. در مقایسه با اثر ضد عفونی کننده ای که دارد ، عوارض جانبی بیشتری دارد و خطر تشدید آن را دارد.

3. افراد مبتلا به بیماری های چشم

سیر در برابر باکتری و سرطان موثر است ، اما این 3 نفر قطعاً نباید سیر بخورند - عکس 4.

سیر همچنین برای بیماران مبتلا به بیماری های چشمی یک رژیم غذایی است ، زیرا مدت هاست که در طب سنتی چین گفته می شود که مقدار زیاد سیر “به کبد و چشم آسیب می رساند”. سیر یک غذای گرم است که می تواند باعث آتش سوزی داخلی شود.

علاوه بر این ، سیر همچنین حاوی بسیاری از مواد تحریک کننده است ، اگر بیش از حد مصرف شود ، محتوای محرک در خون را افزایش می دهد ، باعث درد چشم می شود ، مسلم است که برای کسانی که بیماری چشم دارند بدتر خواهد بود. بنابراین ، هر کس باید در زندگی خود توجه کند ، اگر معده ، گلوکوم ، خشکی چشم ، ورم ملتحمه ، آب مروارید و سایر بیماری های چشم دارید ، سیر کمتری بخورید.

علاوه بر این ، هنگام خوردن سیر ، موارد زیر نیز باید ذکر شود:

– برای جلوگیری از ورم معده حاد از خوردن سیر با معده خالی خودداری کنید.

– از مصرف زیاد سیر خودداری کنید. بزرگسالان می توانند دو یا سه حبه سیر خام و چهار یا پنج حبه جوشانده بخورند. کودکان می توانند نیمی از بزرگسالان غذا بخورند ، خوردن بیش از حد آنها نتیجه معکوس خواهد داشت.

– از مصرف طولانی مدت سیر خودداری کنید زیرا اثر سفت کننده آن روی روده ها است و اغلب باعث یبوست می شود و می تواند تعداد زیادی از باکتری های روده را از بین ببرد ، که همچنین می تواند باعث برخی بیماری های پوستی شود.

بعضی از افراد واکنش خاصی به سیر نشان می دهند ، بنابراین اگر بعد از غذا خوردن ناراحتی دارید ، برای تشخیص در نزدیکی خانه خود به دنبال مراقبت های پزشکی باشید.

مطابق با ریتم زندگی ویتنامی

منبع: سوهو



[ad_2]

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *