صبح روز 13 ژانویه ، دکتر دائو ویت پونگ ، مرکز سکته مغزی در بیمارستان به مای مایو در هانوی ، گفت که این بخش به تازگی یک بیمار 39 ساله هونگ ین را که دچار سکته مغزی شده بود ، خونریزی مغزی بسیار شدید بستری کرده است. درگذشت شایان ذکر است که بیمار هیچ سابقه بیماری خاصی ندارد.

پیش از این ، حوالی ساعت 11 صبح شب قبل ، هنگامی که بیمار شروع به نشان دادن علائم از دست دادن هوشیاری کرد ، خانواده این مرد را به بیمارستانی نزدیک بخش اورژانس آوردند و سپس او را به بیمارستان باخ می منتقل کردند. در زمان بستری ، بیمار در کما عمیق بود ، فشار خون تا 230/130 بسیار بالا بود. سی تی اسکن از مغز نشان داد که بیمار خونریزی مغزی زیادی داشته است.

بلافاصله بیمار تحت درمان سریع قرار گرفت ، اما شرایط بسیار شدید بود.

سکته مغزی ، مغز در سن 39 سالگی مانند آبریز شکسته خونریزی می کند ، اگرچه بسیار سالم است - عکس 1.

بیماران تحت درمان در مرکز سکته مغزی ، بیمارستان باخ می. عکس: DN

دکتر فونگ گفت که خونریزی مغزی بیمار مانند پارگی است ، اگر یک نشت کوچک بتواند مداخله کند ، دکتر نمی تواند کاری انجام دهد. فشار خون بیش از حد باعث بسیاری از عوارض خطرناک مانند سکته مغزی ، سکته قلبی ، نارسایی قلبی ، نارسایی کلیه ، ادم حاد ریوی می شود … این عوارض به طور جدی بر بیمار تأثیر می گذارد ، باعث آسیب یا مرگ می شود.

تنها 8 ساعت پس از شروع سکته ، خانواده باید درخواست بازگشت بیمار 39 ساله در بالا را بدهند. بیمار بعداً فوت کرد.

اگرچه مرکز سکته مغزی فقط 2 ماه داشت ، اما بیش از 2000 بیمار اورژانسی را پذیرفت. به طور متوسط ​​، هر روز حدود 35 بیمار سکته مغزی به اینجا می آیند. شایان ذکر است که حدود 10٪ جوانان (زیر 44 سال) هستند ، حتی برخی از آنها فقط 14 سال دارند.

به طور قابل توجهی ، بیشتر بیماران در اواخر بیمارستان بستری می شوند و شانس بهبودی خود را در “ساعت طلایی” (6 ساعت پس از اولین علامت) از دست می دهند. دلیل بستری شدن در اواخر بیمارستان این است که جوانان اغلب ذهنی هستند ، علائم معمول سکته مغزی را تشخیص نمی دهند و فکر نمی کنند که سکته مغزی در جوانان رخ دهد.

عامل اصلی ایجاد سکته در جوانان ناهنجاری های عروق مغزی (ناهنجاری عروق مغزی ، آنوریسم مغزی …) است. علاوه بر این ، تعدادی از دلایل دیگر مانند تنباکو ، چربی خون ، چاقی ، کاهش تحرک ، کار استرس زا ، رژیم غذایی نامناسب ، خوردن مقدار زیادی غذای فرآوری شده ، نوشیدن الکل. … همچنین عاملی است که خطر آترواسکلروز را افزایش می دهد ، که به نوبه خود منجر به سکته مغزی می شود.

V. پنجشنبه



دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *