[ad_1]

اخیراً ها تانگ یک روش سریع و خوشمزه را برای تهیه بیکن سرخ شده با علف لیمو به اشتراک گذاشته است. این بازیگر برای صرفه جویی در وقت و اسپری نشدن با روغن ، گوشت سرخ شده را با سرخ کن بدون روغن می پزد – ابزاری برای آشپزخانه که در سال های اخیر مورد علاقه بسیاری از خانم های خانه دار بوده است.

مواد اصلی تشکیل دهنده آن بیکن ، لیموترش تازه و برخی ادویه های اساسی است. وی پیشنهاد کرد که ضخامت گوشت باید تقریباً 1-1.5 سانتی متر باشد سپس گوشت را با کمی نمک ، فلفل ، ادویه با قارچ (اختیاری) ، پوره سیر و علف لیمو مارینا کرد. علاوه بر این ، برای جلوگیری از خشک شدن گوشت پس از مرین شدن ، همسر تاجر لوئیس نگوین کمی روغن زیتون اضافه کرد ، خوب مخلوط کرد و حدود 15 دقیقه ترک کرد تا خیس بخورد.

راز Tang Thanh Ha در تهیه لیموترش سرخ شده خشک نیست - عکس 2.

گوشت علف لیمو سرخ شده از Tang Thanh Ha.

وقتی گوشت پخته شد ، آن را به طور یکنواخت روی گریل بچینید و در سرخ کن با دمای 180 درجه قرار دهید. ها تانگ حالت مرغ سوخاری را انتخاب می کند و حدود 20 دقیقه منتظر می ماند تا تمام شود. اگرچه اصل سرخ کن هوا محدود کردن یا عدم استفاده از روغن است ، اما در واقع گوشت پس از سرخ شدن به راحتی خشک و سفت می شود. بنابراین ، اگر کمی روغن زیتون به روش Tang Thanh Ha به گوشت اضافه کنید ، نیازی به چرخاندن گوشت ندارید ، باز هم به طور مساوی پخته می شود و عطر می دهد. گوشت سرخ شده دارای پوستی طلایی ، سخت ، چرب ، اما چرب نیست ، مناسب برای خوردن با برنج با کمی سالاد یا مانند کباب پز کره ای است.

در صورتی که در آشپزخانه شما سرخ کن بدون روغن وجود ندارد ، باز هم می توانید یک بیکن سرخ شده با چمن لیمو به همان اندازه جذاب تهیه کنید. مواد تشکیل دهنده و روش های پیش درمانی مشابه دستورالعمل های ها تانگ است. 1 کیلوگرم گوشت را با 1 قاشق چایخوری نمک ، 1 قاشق چایخوری شکر ، ادویه و 1 قاشق چایخوری سس سویا مارینار کنید ، خوب مخلوط کنید ، حدود 15 دقیقه مارینا کنید. اگر می خواهید گوشت طلایی شود ، کمی پودر کاری به آن اضافه کنید.

سپس گوشت را با روغن پخت سرخ کنید تا هر دو طرف آن طلایی شود ، سپس روغن را برداشته و آبکش کنید. بادرنجبویه ، سیر ، فلفل قرمز (اگر دوست دارید تند باشد) را درون تابه بریزید ، خوب مخلوط کنید. در آخر ، تمام گوشت های سرخ شده را درون تابه بریزید. با این کار به لیموترش نسوزد ، آن را ترد نگه دارید و به طور یکنواخت به گوشت بچسبد.

مطابق با ستاره



[ad_2]

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.