[ad_1]

تابستان زمانی است که بستری شدن برای خوردن غذای نامناسب در بیمارستان افزایش می یابد. مواردی از بستری شدن در بیمارستان به دلیل درد شکم ، استفراغ برای چندین روز ، اسهال است که به دلیل مسمومیت غذایی برای همیشه دنیا را ترک می کند.

دکتر خو وو که در بیمارستان ارتباطی اول دانشگاه علم و صنعت چین کار می کند ، به عنوان یک پزشک با سالها تجربه ، موارد بسیاری را نیز شاهد بوده است. به طور خاص ، یکی از مواردی که دکتر Xu Wu با آن بیشتر تحت تأثیر قرار گرفت ، یک کودک 7 ساله از ژجیانگ بود.

یک دختر 7 ساله از نارسایی چند عضو رنج می برد زیرا پدر و مادرش در پردازش یک قارچ مورد علاقه اشتباه کردند - عکس 1.

(تصویر)

مادر این دختر کوچک گوش چوبی را خیس کرد ، سپس گوش چوبی خورشتی درست کرد تا بخورد. چینی های جنوبی اغلب این غذا را دوست دارند زیرا فکر می کنند این یک غذای فوق العاده مغذی است. روز بعد ، دختر شروع به استفراغ و اسهال کرد. خانواده فکر کردند که این علامت درد معده است ، بنابراین آن را نادیده گرفتند. سپس اعضا همان علائم را یکی پس از دیگری نشان دادند و همه فهمیدند که این می تواند نشانه مسمومیت غذایی باشد ، بنابراین سریع به بیمارستان منتقل شدند.

در آن زمان ، این دختر علائمی مانند نارسایی کبد و حتی کما را نشان داد ، او مجبور شد شبانه برای درمان به بیمارستان بزرگتری منتقل شود. بیمارستان همچنین 4 بار تبادل پلاسما را بر روی این دختر انجام داد ، اما وضعیت هنوز مثبت نیست.

از نظر بالینی ، اگر بیمار 4 نارسایی عضو داشته باشد ، مرگ و میر نزدیک به 100 است. در آن زمان دختر 5 عضو از کار افتاده بود ، امید برای نجات تقریبا ضعیف بود.

دکتر سو وو گفت: این آزمایش نشان داد که درخت گوش خیس شده ای که خانواده خوردند ، به باکتری هایی آلوده است که باعث مسمومیت سودوموناد می شوند. با این حال ، به دلیل مسمومیت طولانی مدت ، بدون مداخله زودهنگام ، وضعیت دختر جدی تر شد.

در واقع ، نه تنها گوش چوبی ، بلکه قارچ های خشک ، کشک لوبیا و جلبک دریایی خشک و غیره نیز ، اگر مدت زیادی خیسانده شوند ، می توانند آفلاتوکسین و سایر سموم بیولوژیکی را نیز تولید کنند. مسمومیت پس از مصرف انسان البته اجتناب ناپذیر است.

به گفته پزشکان ، هنگام ابتلا به مسمومیت غذایی ، از آنجا که علائم اولیه بسیار شبیه بیماری های جزئی است ، افراد اغلب ذهنی هستند ، که در نهایت منجر به عواقب غیر قابل برگشت می شود.

علاوه بر گوش چوبی ، برخی از غذاهای زیر نیز باید با احتیاط مصرف شود تا از مسمومیت جلوگیری شود

1. عدس پخته نشده

از آنجا که عدس حاوی مهارکننده های هماگلوتینین ، ساپونین و تریپسین است ، این فیتوتوکسین های طبیعی توانایی تحریک بزرگی برای دستگاه گوارش انسان دارند.

این سموم معمولاً باید مدت زیادی جوشانده شود تا از بین برود ، بنابراین هنگام خوردن عدس خام ، علائمی مانند سرگیجه ، سردرد ، اسهال ، موارد شدید می تواند باعث شوک و فلج تنفسی شود.

2. ژامبون

در تابستان ، غذاهایی مانند ژامبون در صورت نگهداری برای بسیاری از روزها در خارج از زمان تعیین شده توسط تولید کننده ، می توانند به باکتری هایی مانند استافیلوکوکوس اورئوس آلوده شوند.

استافیلوکوکوس اورئوس یک باکتری بسیار خطرناک است. هنگامی که بدن مسموم شد ، به اندام های زیادی حمله کرده و در نهایت باعث نارسایی چند ارگانیک می شود. در صورت عدم درمان ، حتی می تواند باعث مرگ شود.

دکتر سو وو توصیه می کند ژامبون را در یک جعبه قرار داده و سپس آن را در یخچال نگهداری کنید. قبل از غذا خوردن لازم است که سطح غذا تاریک یا آبکی باشد ، بوی عجیبی دارد یا نه.

یک دختر 7 ساله از نارسایی چند عضو رنج می برد زیرا پدر و مادرش در پردازش یک قارچ مورد علاقه اشتباه کردند - عکس 2.

3 سوپ برای مدت طولانی در یخچال می ماند

سوپ ، گوشت یا ماهی باشد ، اگر در یخچال و بدون درب قرار گیرد ، می تواند سم بوتولینوم تولید کند. هرچه بیشتر در یخچال بماند ، بوتولینوم بیشتری خواهد داشت. بنابراین سوپ ها باید پوشانده شوند و در یخچال نگهداری شوند ، و بیش از 1 روز.

مطابق با سبک زندگی ویتنامی



[ad_2]

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *