[ad_1]
برای یادگیری طرز تهیه این گلوله برنج ، باید آماده کنید
100 گرم برنج
50 گرم دانه ارزن طلایی
کدو تنبل 40 گرمی
1 خیار
کمی کلم ترش ، کلم
کمی ژامبون
وقتی این گلوله برنج را درست کردید ، کمی ارزن اضافه کنید و آن را با برنج مخلوط کنید تا برنجی هم خوشمزه و هم سالم بپزد زیرا دانه های ارزن سرشار از ویتامین های B1 ، B2 ، A ، E … مفید برای بیمار ، بیمار ، سوi هاضمه هستند و زنان پس از زایمان. خوردن ارزن به تمیز شدن دهان و مبارزه با بوی بد دهان نیز کمک می کند. ارزن همچنین برای زنان باردار مفید است ، از سقط جنین ناشی از ارزن ، غنی از اسید ، سیلیسیم جلوگیری می کند.
گرچه ارزن بسیار سالم است اما برای جلوگیری از استفراغ و اسهال نباید آن را با بادام بخورید.
طرز تهیه توپ برنج
دانه های ارزن را با برنج مخلوط کرده و بشویید.
یک کدو حلوایی را پوست بگیرید ، آن را رنده کرده و بشویید ، سپس آن را به صورت الیاف ریز خرد کنید. برنج و ارزن را به اجاق برنج اضافه کنید ، سپس کدو تنبل و آب را به برنج اضافه کنید.
وقتی برنج پخت ، از قاشق یا چوب استفاده کنید تا خوب مخلوط شود. کلم و خیار کاملاً شسته و سپس به صورت برش خورده در می آیند. ژامبون ، ترشی ، برش داده شده.

بسته پلاستیکی را روی تخته برش قرار دهید ، برنج پخته شده را به ورقه نازک اضافه کنید. سپس خیار و ژامبون را اضافه کنید.

در آخر کلم تره و کلم را اضافه کرده و سپس با مواد غذایی بپوشانید و محکم کنید.

محصولات نهایی
گلوله های برنج که در بالا ذکر شد ، آن را بسیار ساده و سریع می کند ، اما یک ناهار زیبا و خوشمزه برای شما به ارمغان می آورد. نشاسته ، گوشت و سبزیجات سبز انرژی کافی برای بعد از ظهر برای مطالعه و کار فراهم می کنند.

زمان آن است که فقط در مدت 30 دقیقه این توپ برنج درست شود.
با این توپ برنج برای شما آرزوی موفقیت می کنم!
مطابق با سبک زندگی ویتنامی
[ad_2]
آخرین دیدگاهها