[ad_1]

به گفته متخصصان تغذیه ، تخم مرغ به دلیل محتوای فوق العاده بالا در رده “فوق غذاها” طبقه بندی می شود.

همانطور که توسط متخصصان تغذیه توصیه شده است ، یکی از واکنش های فوری خوردن بیش از حد تخم مرغ در یک وعده ، سوء هاضمه ، نفخ ، گاز معده است و عامل بسیاری از بیماری های دیگر است.

با خوردن تخم مرغ به روش اشتباه ، متخصصان به شما می گویند که برای تخم مرغ چه کارهایی را باید انجام دهید و چه کارهایی را نباید انجام دهید - عکس 2.

این باید بر اساس نیازهای هر گروه سنی باشد تا راهی مناسب برای خوردن تخم مرغ وجود داشته باشد

تخم مرغ حاوی منبع بسیار ارزشمندی از چربی ، لسیتین است که به کاهش کلسترول در بدن انسان کمک می کند. با این حال ، یک تخم مرغ می تواند تا 200 میلی گرم کلسترول ، بیش از نیمی از مقدار توصیه شده را تأمین کند. بنابراین ، اگر بیش از حد غذا بخورید ، منجر به افزایش کلسترول خون ، تصلب شرایین …

علم می گوید این یک عارضه جانبی عمده خوردن تخم مرغ در هر روز است. کلسترول بالا پیامدهای سلامتی دیگری را به همراه خواهد داشت.

کارشناسان توصیه می کنند برای اینکه بتوانید میزان دقیق تخم مرغ را برای بدن ، بر اساس نیاز هر گروه سنی محاسبه کنید. به طور خاص ، بزرگسالان می توانند 3-4 میوه در هفته ، کودکان 6-7 ماهه باید نصف زرده / وعده غذایی ، کودکان 8-12 ماهه باید یک زرده / غذا بخورند ، کودکان 1-2 ساله می توانند هر دو تخم مرغ را بخورند زرده و سفیده تخم مرغ ، اما حداکثر 4 میوه در هفته ، کودکان بالای 2 سال می توانند حداکثر 6 میوه در هفته بخورند.

به ویژه ، افرادی که فشار خون بالا یا سطح کلسترول خون بالا دارند می توانند تخم مرغ را به طور کامل بخورند. با این حال ، این گروه از افراد باید فقط 1-2 میوه در هفته بخورند.

به گروه افراد توصیه می شود مصرف تخم مرغ را محدود کنند

افراد مبتلا به تب

با خوردن تخم مرغ به روش اشتباه ، متخصصان به شما می گویند که برای تخم مرغ چه کارهایی را باید انجام دهید و چه کارهایی را نباید انجام دهید - عکس 3.

هنگام تب ، هرگز تخم مرغ نخورید. تصویر

خوردن تخم مرغ در حالی که تب دارید ، بیماری را بدتر می کند ، زیرا حرارت تخم مرغ افزایش می یابد و قابل تابش نیست. بنابراین ، افراد مبتلا به تب نباید تخم مرغ بخورند ، به ویژه کودکان خردسال.

افراد مبتلا به اسهال

تخم مرغ منبع غنی از پروتئین و چربی است. بنابراین ، افراد مبتلا به بیماری های گوارشی مانند نفخ ، سوء هاضمه ، اسهال نباید غذا بخورند. خوردن تخم مرغ در این زمان می تواند وضعیت را بدتر کند.

افراد مبتلا به بیماری سنگ کیسه صفرا

تخم مرغ دارای پروتئین بسیار بالایی است. در همین حال ، به دلیل تحریک سنگ کیسه صفرا ، عملکرد انقباض کیسه صفرا به تدریج ضعیف می شود. افرادی که دارای سنگ کیسه صفرا هستند و از تخم مرغ و سایر غذاهای غنی از پروتئین استفاده می کنند باعث می شوند کیسه صفرا بیمار بار سنگینی را تحمل کند که می تواند باعث درد و استفراغ شود.

افرادی که بیماری کبدی دارند

محتوای چربی و کلسترول در تخم مرغ اردک و زرده تخم مرغ بسیار زیاد است. همه این مواد باید در کبد متابولیزه شوند. مصرف این غذاها بار کبد را افزایش می دهد ، به نفع بهبود کبد نیست.

افراد مبتلا به بیماری های قلبی عروقی

کلسترول بالا در تخم مرغ برای افراد مبتلا به آترواسکلروز و بیماری عروق کرونر مفید نیست. این به این دلیل است که کلسترول عروق کرونر را باریک و مسدود می کند.

افراد مبتلا به دیابت

تخم مرغ سرشار از چربی های امگا 3 است که پروتئین ، ویتامین ها و مواد معدنی زیادی را تامین می کند ، اما همچنین سرشار از کلسترول و چربی های اشباع شده است. اینها ممکن است عاملان ایجاد دیابت نوع 2 باشند. کارشناسان توصیه می کنند که افراد مبتلا به دیابت تخمک خود را محدود کنند.

MH (ث)



[ad_2]

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *