در زمستان ، کلم یکی از سبزیجات “ملی” است که هر خانواده آن را دوست دارد. هرچه هوا سردتر باشد ، کلم سفت تر ، مواد غذایی ترد و شیرین تر است. نه تنها سبزیجات مصرف می شوند ، کلم نیز اثرات زیادی بر سلامتی دارد.

طبق تحقیقات پزشکی مدرن ، کلم مواد مغذی بسیاری را تأمین می کند که فرد در طول روز برای عملکرد ، ایجاد ، بهبود ایمنی بدن به آن نیاز دارد ، یعنی: کلسیم ، فسفر ، آهن ، کاروتن ، پروتئین ، کربوهیدرات ها ، ویتامین ها و مقدار زیادی فیبر.

در طب شرقی ، پزشک عمومی Bui Dak Sang (آکادمی علم و فناوری ویتنام ، انجمن پزشکی شرقی هانوی) گفت: کلم شیرین ، پخته ، غیر سمی است ، اثر مخلوط کردن خون ، گرما ، زباله ، به جز خلط ، نوزادان را دارد. ، فقط تشنگی ، سردی معده ، سم زدایی ، ادرار آور.

با این علامت کاملاً نباید کلم بخورید ، اگرچه خوشمزه است ، اما بدن را بدتر می کند - عکس 1.

کلم ، مربا ، جوشکاری ، غیر سمی است.

طب شرقی همچنین با نوشیدن آب کلم و استفاده از باقی مانده برای پوشاندن درد ، از کلم برای درمان درد در آرتروز استفاده می کند. با نوشیدن آب 80-100 کلم ، نیم لیتر آب ، اضافه کردن عسل سرفه را با خلط درمان کنید …

خرید کلم آسان ، ارزان ، خوشمزه است و کاربردهای زیادی برای بدن دارد ، به همین دلیل همه در زمستان این سبزی را دوست دارند. با این حال ، همه نباید از این سبزی استفاده کنند.

در اینجا گروهی از افراد قرار دارند که باید قبل از خوردن کلم به دقت فکر کنند.

1. بیماران مبتلا به گواتر

کلم نوعی سبزیجات است که حاوی مواد مغذی بسیاری از جمله گویترین است – ماده ای با عملکرد آنتی اکسیدانی ، اما می تواند باعث گواتر شود. بنابراین توصیه متخصصان بهداشت این است که افراد مبتلا به اختلالات تیروئید یا گواتر نباید کلم بخورند ، زیرا در غیر این صورت غده تیروئید یا گواتر متورم می شود.

اگر هنوز می خواهید غذا بخورید ، این گروه از افراد کلم را فقط به مقدار کم می خورند. قبل از فرآوری باید حدود 10-15 دقیقه خیسانده و رنده شود تا گواترین کاملاً تجزیه شود.

با این علامت کاملاً نباید کلم بخورید ، اگرچه خوشمزه است ، اما بدن را بیشتر مریض می کند - عکس 2.

کلم گیاهی است که حاوی مواد مغذی بسیاری از جمله گوترین است.

2. جوشکارها

مطابق با پزشک عمومی Bui Dak Sang ، کلم در اصل یک غذای کره ای است ، بنابراین اگر کسانی که ضعیف هستند اغلب هنگام خوردن غذای سرد احساس سرما می کنند ، خوردن کلم را محدود کنید تا بدن خسته و سخت نباشد. برای غلبه بر آن می توانید کلم را با کمی زنجبیل بجوشانید یا دم کنید تا احساس گرما را افزایش دهد.

3. افراد با سیستم هضم ضعیف

مزیت کلم این است که حاوی مقدار زیادی فیبر است ، ملین ها را حفظ می کند ، از یبوست جلوگیری می کند … افرادی که از اسهال رنج می برند ، اگر مقدار زیادی از این سبزیجات را بخورند ، می توانند شرایط را بدتر کنند و درمان آن دشوارتر است.

علاوه بر این ، سبزیجات کلم به راحتی در معرض گاز قرار می گیرند ، که در صورت خام خوردن باعث نفخ می شود ، بنابراین کسانی که معده درد یا نفخ دارند باید خوردن کلم خام را محدود کنند ، بهتر است قبل از غذا بپزند.

4. افراد مبتلا به آلرژی ، خونریزی زیر ملتحمه

استفاده از کلم گاهی آلرژیک است ، خونریزی زیر ملتحمه می تواند بیماری را بدتر کند. به خصوص کلم ترش ، که می تواند باعث خارش ، آبریزش چشم و آبریزش بینی شود.

5. افراد مبتلا به بیماری کلیوی

طبق تحقیقات ، کلم گیاهی است که حاوی مقدار زیادی اسید اگزالیک است. در صورت مصرف بیش از حد ، این مقدار اسید اگزالیک می تواند با مواد مغذی ضروری در بدن مانند کلسیم ، منیزیم ، آهن ، پتاسیم … ترکیب شود و نمک های اگزالات تشکیل شود.

اگزالات کلسیم می تواند در کلیه ها رسوب کند ، که می تواند احتمال تشکیل سنگ کلیه را افزایش داده و باعث ایجاد سنگ کلیه شود. بنابراین ، افرادی که نارسایی شدید کلیه دارند و نیاز به همودیالیز دارند ، نباید از کلم استفاده کنند. افرادی که سابقه سنگ کلیه دارند باید درمورد مقدار دقیق کلم با پزشک خود مشورت کنند.

برای افراد سالم ، هنگام خوردن کلم ، باید آن را کاملا خرد و پخته شود تا میزان اسید اگزالیک موجود در این سبزیجات به حداقل برسد.

6. افرادی که مشکلات معده دارند کلم خام نمی خورند

خوردن کلم خام ، کلم ترش به راحتی باعث نفخ شکم می شود ، به خصوص برای افرادی که درد معده دارند مضر است. بنابراین ، بهترین راه برای افراد مبتلا به معده درد ، پختن کلم قبل از خوردن غذا است.

بائو نام



دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *