[ad_1]

با مراجعه به یک نوشیدنی که دارای اثر لاغری است ، بسیاری از افراد بلافاصله به فکر یک لیمو عسل می افتند. با این حال ، عسل مخلوطی از قندها است ، بنابراین در صورت استفاده نادرست ، باعث افزایش وزن و افزایش قند خون می شود. در تابستان ، یک نوشیدنی سالم و خوشمزه وجود دارد که به کاهش موثرتری کمک می کند: چای کدو تنبل.

از زمان های بسیار قدیم کدو سبز معروف ترین غذای تابستانی است که توسط زیبایی ها و زنان صیغه ای به عنوان دارویی باطنی برای زیبایی و درمان استفاده می شود.

طب سنتی تخمین می زند کدو حلوایی طعم شیرین و سردی دارد ، حاوی مقدار زیادی آب است ، بنابراین مشهورترین کاربرد آن پاک سازی گرما ، سم زدایی ، خنک سازی روده ها ، ادرار آور و رفع تشنگی در فصل گرما است. به طور خاص ، کدو حلوایی تأثیر تخلیه آب اضافی در بدن ، کاهش چربی و حفظ کمر باریک برای خانم ها را دارد.

نوشیدنی بهتر از لیمو عسلی است ، که به ذوب شدن چربی ، پوست زیبا کمک می کند ، اما هنگام نوشیدن این یادداشت ها را به خاطر بسپارید - عکس 1.

کدو تنبل تأثیر تخلیه آب اضافی در بدن ، کاهش چربی ، نازک نگه داشتن کمر برای خانم ها را دارد.

طبق گفته پزشک عمومی بوی داک سانگ (آکادمی علم و فناوری ویتنام ، انجمن پزشکی شرقی هانوی) ، وی ارزیابی کرد: “چای کدو تنبل نه تنها یک نوشیدنی تازه کننده و خوشمزه است ، بلکه دارای اثر خنک سازی کبد ، سم زدایی ، تأمین انرژی برای بدن است. زنانی که به طور مرتب از چای کدو استفاده می کنند ، پوستی سالم ، نور زیبا و تناسب متناسب دارند. یک نوشیدنی خوشمزه که بیشتر مردم می توانند از آن لذت ببرند. “

با این حال ، طبق گفته پزشک صبح ، چای کدو تنبل باید فقط 2 روز در یخچال نگهداری شود ، زیرا کدو تنبل یک ماده طبیعی و بدون مواد نگهدارنده است. هنگامی که ما کدو تنبل می پزیم ، فقط باید به اندازه کافی خانواده بپزیم. همچنین ، از آنجا که هنگام استفاده از آنها سازگار هستند ، برای جلوگیری از آسیب به چند مورد توجه کنید.

نکاتی در مورد استفاده از چای کدو تنبل برای خنک سازی و کاهش وزن در روزهای گرم

– خربزه زمستانی دارای خواص خنک است ، بنابراین برای افرادی که بدن سرد دارند استفاده از دوز کم توصیه می شود ، کمی بنوشند و سپس به تدریج زیاد شوند تا بدن به راحتی سازگار شود.

– موارد صدمه به طحال یا نفخ ، اسهال نباید از مقدار زیادی آب کدو استفاده کند ، تا باعث تشدید بیماری نشود.

– شما باید چای کدو تنبل خود را در خانه تهیه کنید ، از آب کنسرو کدو تنبل استفاده نکنید ، زیرا حاوی مقدار زیادی قند است ، هنگامی که زیاد می نوشید ، مقدار قابل توجهی انرژی را در بدن شارژ می کند ، بنابراین دشوار است لاغر شدن

افرادی که فشار خون پایین دارند ، نباید با خوردن کدو تنبل آب پز یا نوشیدن آب کدو تنبل وزن کم کنند ، زیرا این میوه کالری بسیار کمی دارد و باعث کاهش فشار خون می شود.

– شما باید کدو سبز را فقط به عنوان یک سبزی ، یک نوشیدنی جانبی بعد از هر وعده غذایی در نظر بگیرید ، نه اینکه به جای برنج غذا بخورید یا به جای آب فیلتر شده بنوشید. از نوشیدن بیش از حد آب کدو تنبل سو استفاده نکنید ، فقط 2-3 بار در هفته بنوشید.

– چای کدو تنبل بسیار صابونی است ، حتی از کدو تنبل خام برای سفید کردن پارچه ها به جای سفید کننده استفاده می شود. بنابراین ، از آب کدو تنبل خام استفاده نکنید و کدو تنبل خام نخورید ، زیرا ماهیت صابونی کدو تنبل خام باعث بیماری سیستم گوارشی شما می شود.

پیشنهاداتی در مورد نحوه تهیه چای کدو تنبل

مواد لازم: 1 کیلوگرم کدو سبز؛ 10 برگ پاندان ؛ 100 گرم قند آلوم ؛ زمین 06 گرم شو 2500 میلی لیتر آب فیلتر شده.

روش کار: یک کدو تنبل بخرید ، بشویید ، به قطعات کوچک بریزید ، روده ها و دانه ها را خارج کنید. برگ های آناناس شسته ، بسته بندی شده در بسته های نرم افزاری. برگ های کدو تنبل ، Thuc Dia و Pandan را در یک قابلمه آب فیلتر شده قرار دهید. روی آن را بپوشانید و بجوشانید ، حدود 30 دقیقه بپزید (با احتساب زمان جوشیدن) ، آنقدر کافی است که کدو سبز و کدو سبز نرم شود ، همه مواد آزاد شود ، سپس حرارت را خاموش کنید. همه قسمت ها را بردارید ، صبر کنید تا چای کدو تنبل خنک شود ، سپس یک بار آب را فیلتر کنید ، آن را در یک بطری شیشه ای قرار داده و در یخچال نگهداری کنید.

مطابق با سبک زندگی ویتنامی



[ad_2]

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *