میگوی پف کرده غذای مورد علاقه بسیاری از مردم است و اغلب بیشتر در تابه ظاهر می شود ، آرد می نوشد ، تت … بهترین کیک برای سرخ کردن هنوز در دست داغ است ، لقمه آن ترد است. طعم آن غنی ، غنی و خوشمزه است.

با این حال ، با رژیم غذایی چربی قبل از این صبحانه خوشمزه کاملاً نگران کننده است. از آنجا که میگوها شکوفا می شوند ، میوه های رسیده مجبور می شوند در ظرفی که با روغن پوشانده شده ، سرخ شوند.

اخیراً ، مردی نحوه پخت میگو را بدون پخت کره به اشتراک گذاشت. این رویکرد میلیون ها بازدید ، ده ها هزار قطره قلب تیکتوک را به خود جلب کرد.

اشتراک این حساب Tiktok: “پخت ترقه های میگو با شن و ماسه برای کسانی که از چربی خودداری می کنند. تخصص بازار شناور Cai Be – Tien Giang”.

بر این اساس ، ترقه های میگو در یک ظرف پر از ماسه قرار داده می شوند ، و سپس به طور مداوم هم زده می شوند. بعد از مدتی کیک مانند سرخ شده متورم خواهد شد. در این زمان ، آشپز شن و ماسه را برمی دارد تا غربال را باد کند تا شن را فیلتر کند. بنابراین شما یک بشقاب کیک میگوی سرخ شده در ماسه و بدون چربی ، هنوز ترد دارید …

به فکر راهی برای دمیدن میگوی سرخ شده بدون چربی بود ، مردی که شبکه را با مواد تشکیل دهنده بحث کرد ، اما وقتی فهمید این یک غذای ویژه غربی است ، حتی بیشتر متعجب شد؟  - تصویر 2

بعد از کیک سرخ شده

با این حال ، این روش برای انجام کارها باعث می شود کاربران شبکه دائماً با هم بحث کنند. بیشتر آنها خجالتی هستند زیرا کیک پفکی هنگام سرخ شدن در شن و ماسه بهداشتی را فراهم نمی کند. “آیا دهان خود را تمام کرده اید؟” ، “آیا بعد از پخت هنوز ماسه در کیک دارید؟” … – چند نظر از کاربران شبکه.

اما صاحب نشریه تأیید کرد که نمایشگر شنی نخواهد شد. علاوه بر این ، این گزارش همچنین تأیید می کند که این روش سنتی برای ساختن دهکده باستانی Hoa Hiep – Cai Be – Tien Giang است. در اینجا مردم همچنین کیک برنج ، مکنده شیر ، میگو را با شن و ماسه می پزند.

برخی دیگر از کاربران شبکه نیز تأیید کردند که آنها بادام زمینی ، ذرت با شن پخته و هنوز به طور عادی غذا می خورند. در حال حاضر ، این ویدیو هنوز بازدیدها را افزایش می دهد ، سقوط قلب متوقف نمی شود

علاوه بر طرز تهیه میگو با شن و ماسه ، مردم چندین روش دیگر را نیز توصیه می کنند ، بیایید به آن مراجعه کنیم!

چگونه میگو را با نمک سرخ کنیم

این رویکرد اخیراً در تیکتوک نیز سر و صدایی ایجاد کرده است. طبق این ویدئو ، دختر نمک را درون قابلمه ریخت تا گرم شود و سپس ترقه های میگو را گذاشت. هم زدن دستها به طور یکنواخت باد می شود. جالب توجه است که نمک به میگو نمی چسبد ، هنگامی که خورده می شود شور نیست ، بلکه کمی غنی تر است.

میگوی سرخ شده با ماسه و نمک هنوز هم می تواند حباب ایجاد کند ، و آنها را درست مانند روغن پخت و پز نشان می دهد. با این حال ، طبق گفته برخی از افرادی که آن را امتحان کرده اند ، محلول برای پخت و پز مناسب نیست زیرا یافتن مواد اولیه یا تضمین آنها آسان نیست.

نحوه سرخ کردن میگو در مایکروویو

علاوه بر برخی از روش های جدید سرخ کردن میگو در بالا ، روش ایمن تر و محبوب تری برای استفاده از مایکروویو وجود دارد.

در واقع تورم میگو بدون روغن ، چربی و اوقات فراغت “عشق پا” است. فقط باید کراکرهای میگو را روی بشقاب قرار دهید. حتما کیک را به طور یکنواخت پهن کنید تا جای آن برای ورم شود. سپس آن را در فر قرار دهید ، حدود 1 دقیقه با شدت روشن کنید. این انجام شده است

روش های مختلفی برای سرخ کردن میگوهای بدون چربی در بالا وجود دارد. بسته به شرایط خانواده شما ، این ممکن است قابل اجرا باشد. فراموش نکنید که نتایج خود را با ما در میان بگذارید!

خبرنگار



دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *